5 steder der er perfekte at udforske i en lejet bil

Der er mange steder i verden, der er perfekte at udforske i en lejet bil. Vi har udvalgt fem, som præsenteres i tilfældig rækkefølge. Måske bliver ét af dem dit næste feriested?

Florida

Florida er som skabt til at blive udforsket i en lejet bil. Til trods for de lange distancer, er vejene i utrolig god stand, og trafikken glider nemt. Det bedste sted at begynde rejsen i Florida afhænger af det du ønsker at se. Hvis det er det berømte Disneyland, der trækker i dig, er det oplagt Orlando, der er det bedste udgangspunkt. Ved Atlanterhavskysten ligger Cape Canaveral, hvorfra NASA opsender deres raketter, og Daytona Beach, racerbanen der er hjemsted for de berømte Daytona 500-racerløb. På den anden side af Floridas halvø, ud til Den Mexicanske Golf, ligger Clearwater Beachs skønne strande. Hvis det vigtigste for dig derimod er shopping, The Everglades, Miami Beach eller Key West, bør du vælge at lande i enten Miami eller Fort Lauderdale, da deres lufthavne er gode steder at begynde sin tur i den sydlige del af Florida.

Toscana

Toscanaregionen i Italien byder på nogle af de bedste vine i verden, mad i verdensklasse, små hyggelige landsbyer og landskaber, der vil tage pusten fra dig. Det mest almindelige sted at starte sin rejse, er i Firenze, der ligger stik nord for Toscana. Herfra kan man køre ned gennem Toscana, til Chiantiområdet, og se de mange fantastiske vingårde, smukke slotte og små, hyggelige overnatningssteder. Kør herfra til Siena, den smukke gamle by med de mange museer, og det berømte hestevæddeløb, hvor de ræser gennem byens gader. Afslut rejsen med et besøg i Montalcino. En utrolig dejlig by, som foruden det smukke fort og de fantastiske vine, byder på en fantastisk udsigt over hele området.

Mallorca

Ja, vi er helt sikre på, at der findes steder på Mallorca, der ikke er overrendte af turister. Kør ud af Palma og op i bjergene for at se de mange små landsbyer, eller østpå mod Cala Ratjada og Cala Bona, hvor du på vejen vil komme fordi flere steder med fantastiske udsigter og mange herlige spisesteder, hvor det er muligt at nyde det ægte mallorcanske køkken.

Danmark/Jylland

Danmark er rigtig populært blandt turister fra hele verden. På Nordjyllands vestkyst, ikke så langt fra Frederikshavn og Hirtshals, ligger de mange badebyer som perler på en snor. Her kan du bo lige ved stranden, bade og nyde solens stråler, eller blot køre en tur i det smukke landskab, langs hederne og gennem de små hyggelige landsbyer.

Provence

Provence for rigtig mange turister en velkendt region. Mange har sommerhuse der, eller har flere gange været der på ferie, og vender tilbage år efter år. Det er nemt at flyve til Nice, hvor du kan leje en bil og køre ud i det blå. Langs kysten er de mest populære destinationer St. Tropez, Antibes og Cannes. Du kan køre ind i byerne og se de enorme både helt tæt på, men hvis du hellere vil opleve Provences smukke bagland, findes der mange små og hyggelige landsbyer i bjergene. Her kan du nyde de utrolige landskaber, den gode mad og samtidig være tæt på kysten.